Add’verb is een Brits uitgeversagentschap geleid door een Française, die zowel in de straten van Parijs als van Oxford is terug te vinden. Add’verb kan, dankzij een veelzijdig en getalenteerd team, expertise met professionaliteit van beide kanten (...)

Meer weten +
Add’verb is een Brits uitgeversagentschap geleid door een Française, die zowel in de straten van Parijs als van Oxford is terug te vinden. Add’verb kan, dankzij een veelzijdig en getalenteerd team, expertise met professionaliteit van beide kanten van het Kanaal combineren.

Multitasken en meertaligheid: dat zijn de sleutelwoorden die Add’verb omschrijven. Wij streven ernaar uw vertrouwde partner te worden en u bij te staan met elke stap van het uitgeversproces. Onze diensten zijn even gevarieerd als onze veelzijdige ploeg, die diverse competenties verenigt met een professionele houding.

Of u nu aan de rechter- of de linkerkant van de weg rijdt, of u ‘bonjour’ of ‘hello’ zegt: Add’verb praat uw taal en zit op dezelfde golflengte!
Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

 
U merkt misschien dat de website van Add’verb in een nieuw kleedje is gestoken. Het design en de informatie zijn nu toegankelijker gemaakt. We hebben ervoor gezorgd dat alle informatie snel en compleet terug te vinden. Aarzel niet om ons hier regelmatig te bezoeken: binnenkort zal onze site in zes talen ter beschikking zijn!

Wij hopen dat u alle informatie met gemak terug vindt. Uw meningen en commentaren ontvangen wij graag op info-oxford@add-verb-agency.com.